5.000 de euro pe lună. Cel mai bine plătit loc de muncă din România. Ce condiții se cer

Publicat in Joburi 23 August 2021 1659 ori
Google+ WhatsApp
5.000 de euro pe lună. Cel mai bine plătit loc de muncă din România. Ce condiții se cer
5.000 de euro pe lună. Cel mai bine plătit loc de muncă din România. Ce condiții se cer

Cel mai bine plătit job, disponibil în Ronânia, este în domeniul IT, iar valoarea salariului este de 5.000 de euro pe lună.

Informațiile au fost prezentate pe platforma Bestjobs și, conform acestora, angajatorul este o companie din Brașov. Potrivit sursei citate, compania de IT caută pe cineva care să ocupe un loc de „ABAP Developer SAP Logistics" pentru un salariu de 5.000 de euro. Munca se poate face și de acasă, în sistem remote, însă cel care va ocupa postul trebuie să cunoască foarte bine limba germană.

Conform BestJobs, un alt loc de muncă extrem de atractiv, scos pe piață, este de jurist la o companie de furnizare a energiei electrice din București. Aceasta oferă un salariu de 4.000 ce euro pe lună unui consilier juridic cu minimum 5 ani experienţă.

O altă companie, germane, cu sediul în Hamburg specializată în date şi analize de piaţă recrutează manager de resurse umane și oferă un salariu de 3.500 de euro pe lună. Doritorii trebuie să fie dispuşi să se mute, însă, în Germania.

Bestjobs semnalează un alt loc de muncă bine plătit pentru un sudor – la o companie din Constanța – care oferă un salariu cuprins între 2.600 și 3.000 de euro pe lună. e

Se caută profesori și învățători
În contextul începerii noului an școlar, a crescut și oferta de locuri de muncă pentru cei pregătiți să activeze în domeniul educației. În Bucureşti şi Ploieşti se caută profesori în învăţământul primar şi preşcolar, iar salariile oferite sunt cuprinse între 1.000 şi 1.300 de euro pe lună, în funcţie de experienţă.

În Bucureşti se caută învăţători pentru 1.200 de euro pe lună şi profesori pentru 1.100 de euro pe lună.

Între cei mai căutați profesioniști se numără meseriașii din domeniul tehnic, electricieni, mecanici, ingineri producţie.

Care sunt domeniile cele mai apreciate de cei care își doresc un job
Platforma Bestjobs a realizat un top al celor mai căutate domenii în care se poate lucre în sistem remote. Este vorna despre IT / telecom, vânzări, call center, finanţe, contabilitate şi marketing. Job-ul pentru care s-au depus cele mai multe aplicații a fost de operator introducere, validare şi prelucrare date. Astfel, peste 300 de doritori şi-au depus CV-urile imediat după publicarea anunţului.

În ceea ce priveşte cererea şi oferta de job-uri, Bucureştiul, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi domină la ambele capitole. La polul opus, cele mai puţine joburi sunt în judeţele Teleorman, Olt, Sălaj, Vaslui şi Călăraşi. Cei mai puţini oameni doritori să se angajeze se regăsesc în judeţele Teleorman, Sălaj, Călăraşi, Olt şi Ialomiţa.

Cele mai multe căutări de job-uri, în funcţie de vârstă, au fost la categoria 25 – 34 de ani (31,82%), urmată de categoria 35 – 44 de ani (19,92%), 45 – 54 de ani (17,5%), 18 – 25 de ani (15,24%), 55 – 65 de ani (10,24%) şi, pe ultimul loc, 65+ ani (5,28%).

În ceea ce priveşte nivelul de experienţă, cele mai multe aplicări s-au înregistrat la capitolul entry-level (44%), urmat de middle (42%), senior (10%) şi executive (4%). Nu în ultimul rând, femeile domină la capitolul aplicări pentru un job (58,2%).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.