La sfârşitul acestei săptămâni, la Ploieşti şi Câmpina – Bursa generală a locurilor de muncă

Publicat in Joburi 11 Aprilie 2019 923 ori
Google+ WhatsApp
La sfârşitul acestei săptămâni, la Ploieşti şi Câmpina – Bursa generală a locurilor de muncă
La sfârşitul acestei săptămâni, la Ploieşti şi Câmpina – Bursa generală a locurilor de muncă

Păstrând tradiţia, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova organizează, şi în acesta an, Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul, primul din 2019, este programat la sfârşitul acestei săptămâni, respectiv pe data de 12 aprilie, şi se va desfăşura simultan, începând cu ora 9.00, în cele două municipii ale judeţului Prahova – Ploieşti şi Câmpina.

La Ploieşti, acţiunea se va desfăşura la Hotel Best, din Bd. Republicii nr. 154, iar la Câmpina, la sediul Casei de Cultură “Geo Bogza”din municipiu, de pe str.Griviţei nr. 95.

La Ploieşti, acţiunea va dura până la ora 16.00, iar conform licitaţiei care a fost organizată în vederea desfăşurării acestui eveniment, sala are o capacitate de 300 de persoane, fiind dotată cu scaune, mese, sonorizare, videoproiector, dar şi acces la internet.

Potrivit AJOFM Prahova, aceste acţiuni sunt considerate oportunităţi pentru toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă interesate în a cunoaşte mai bine piața muncii şi ofertele de locuri de muncă.

Astfel, cei care vor participa la Bursa locurilor de muncă de la Ploieşti şi Câmpina vor putea să aleagă, conform pregătirii lor, din multitudinea de oferte ale angajatorilor prezenţi la cele două evenimente, sau, în ultimă instanţă, să se reorienteze profesional spre ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.