Targ de job-uri, la Ploiesti. Vezi cand vor avea loc cele doua sesiuni de angajare

Publicat in Joburi 20 Martie 2019 1559 ori
Google+ WhatsApp
Targ de job-uri, la Ploiesti. Vezi cand vor avea loc cele doua sesiuni de angajare
Targ de job-uri, la Ploiesti. Vezi cand vor avea loc cele doua sesiuni de angajare

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești a anunțat că, în luna aprilie, va găzdui târgul de job-uri pentru studenţi. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, va avea loc pe 18 aprilie, de la ora 10.00.

Târgul este o ocazie excelentă pentru tinerii care nu și-au încheiat studiile să intre în contact cu ofertele potențialilor angajatori, să le studieze ofertele și, eventual, să-și găsească de lucru încă din anii facultății, fie pentru a câștiga un ban în plus, fie pentru a căpăta experiență în domeniile în care studiază sau în care sunt interesați să-și creeze o carieră.

Un al doilea eveniment, de data aceasta special pentru absolvenți, va avea loc la toamnă. Este vorba, de această dată, despre bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

"În data de 18 octombrie a.c. va avea loc «Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi», dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici. La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților economici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate", anunța ANOFM la începutul lunii martie.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.