Lidl face angajari masive în România. Ce salarii și beneficii extrasalariale oferă

Publicat in Joburi 08 Ianuarie 2019 2616 ori
Google+ WhatsApp
Lidl face angajari masive în România. Ce salarii și beneficii extrasalariale oferă
Lidl face angajari masive în România. Ce salarii și beneficii extrasalariale oferă

Lanțul german de retail Lidl anunță că deschide al cincilea depozit din România, în județul Neamț, unde angajează 139 de salariați.

Potrivit unui comunicat al retalierului, cel de-al cincilea depozit Lidl din România, aflat în localitatea Cordun, în apropierea orașului Roman, va fi deschis la începutul anului 2019 și va aproviziona aproximativ 50 de magazine Lidl din Moldova.

Pentru a ocupa joburile nou create, retailerul caută 139 de oameni, pe care să îi angajeze pe pozițiile de lucrător în depozit (în echipele de intrare marfă, pregătire și ieșire marfă) și stivuitorist.

Salariile de pornire pe care retailerul le oferă viitorilor angajați sunt de 3.050 lei brut pentru jobul de lucrător în depozit și 3.480 lei brut pentru cel de stivuitorist. Aceste salarii vor crește odată cu vechimea în companie.

Pe lângă salarii, angajații vor mai primi: asigurare de viață, asigurare privată de sănătate, tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, transport gratuit până la depozit, reducere la abonament fitness, tichete Lidl cadou de Paște și de Crăciun și pachete sau vouchere Back to school pentru angajații care au copii în ciclul școlar primar și gimnazial.

Printre atribuțiile lucrătorilor în depozit se află numărarea produselor, transportarea paleților pe benzile de încărcare și descărcare, participarea la realizarea inventarelor și aplicarea principiilor de igienă.

Pentru postul de stivuitorist candidații trebuie să dețină un atestat ISCIR. În fișa postului de Stivuitorist figurează stivuirea și coborârea paleților, prelucrarea cererilor de stivuire venite din partea departamentului Pregătire marfă și transportarea produselor sosite în depozit către locurile de depozitare alocate.

Pentru a se angaja la depozitul Lidl din Cordun, candidații trebuie doar să trimită CV-ul la adresa de mail recrutare.roman@lidl.ro, să îl depună la sediul depozitului din Cordun (E85/DJ 201c, jud. Neamț, România) sau să sune la numărul de telefon 0759 209 991 pentru a obține mai multe detalii.

Totodată, retailerul organizează un eveniment dedicat recrutării pe 8 și 9 februarie, în incinta noului depozit, începând cu ora 09:00. Cei care vor să participe pot face programări trimițându-și CV-ul la recrutare.roman@lidl.ro sau sunând la 0759 209 991.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, grup care deține și Kaufland, este unul dintre cei mai mari retaileri din Europa. Este prezent în 30 de țări și operează în jur de 10.500 de magazine și mai mult de 150 de centre în 29 de țări la nivel mondial.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.