Boromir le ofera minoritarilor 32% peste piata pentru a se retrage

Publicat in Business 28 Iulie 2018 1081 ori
Google+ WhatsApp
Boromir le ofera minoritarilor 32% peste piata pentru a se retrage
Boromir le ofera minoritarilor 32% peste piata pentru a se retrage

Boromir Ind., firma prin intermediul careia familia Boromiz controleaza producatorul de panificatie Boromir Prod (SPCU), si-a exprimat intentia de a initia procedura retragerii actionarilor societatii. Pretul oferit este cu 32% mai mare decat ultima cotatie stabilita pe Bursa de Valori Bucuresti pentru actiunile SPCU.

“Boromir Ind isi exprima intentia privind initierea procedurii retragerii actionarilor Boromir Prod SA Buzau, la pretul de 0,41 lei/actiune”, se mentioneaza intr-un anunt al companiei.

Actiunile Boromir Prod vor fi suspendate de la tranzactionare incepand cu a treia zi lucratoare de la data publicarii anuntului.

In luna februarie, familia Boromiz a demarat o oferta publica de cumparare in urma careia a ajuns la o detinere de 96,2%, avand astfel posibilitatea de a delista compania de pe bursa. Pretul oferit in oferta publica a fost de 0,37 lei/actiune.

Actiunile Boromir cresteau cu 15% la deschiderea sedintei bursiere de vineri, ajungand la o cotatie de 0,356 lei/actiune.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office