Un nou magazin de mobila si decoratiuni se deschide in toamna, la Ploiesti

Publicat in Business 14 Iulie 2018 5333 ori
Google+ WhatsApp
Un nou magazin de mobila si decoratiuni se deschide in toamna, la Ploiesti
Un nou magazin de mobila si decoratiuni se deschide in toamna, la Ploiesti

Afaceristul Omer Susli, cel care a vândut, în 2017, celebra rețea de bricolaj Praktiker britanicilor de la King­fisher, inaugurează, până la începutul lunii octombrie, la Ploieşti, primul ma­gazin sub brandul HomeLux.

HomeLux va comer­cia­liza mobilă şi deco­raţiuni interioare. De strategia de dez­vol­­tare a magazinelor HomeLux se ocupă Isa­belle Pleska, fostul director ge­neral al Praktiker, iar direc­tor de marketing este Mi­rela Ochiana, care a avut pâ­nă în martie 2018 aceeaşi funcţie tot în cadrul Praktiker. Ea şi-a actualizat funcţia şi pe profilul său de pe pagina de socializare de business LinkedIn, precizează.

„Isabelle Pleska are o experienţă de 15 ani în domeniu, care ne va ajuta în dezvoltarea noii reţele. În HomeLux suntem acţionari doar eu şi soţia mea. Primul magazin îl vom deschide în septembrie, cel mai târziu în prima săp­tămână din octombrie“, spune Omer Susli.

Reţeaua HomeLux va avea două tipuri de maga­zine – unele cu o su­pra­faţă de 10.000 de metri pătraţi, de sine stătătoare, şi altele cu suprafeţe de până în 1.000 de metri pătraţi, integrate în centre comerciale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office