Patronul Cris-Tim acuză: „Sunt 3-4 multinaţionale care au negociat tot. Nu mai avem loc.“

Publicat in Business 24 Aprilie 2018 9782 ori
Google+ WhatsApp
Patronul Cris-Tim acuză: „Sunt 3-4 multinaţionale care au negociat tot. Nu mai avem loc.“
Patronul Cris-Tim acuză: „Sunt 3-4 multinaţionale care au negociat tot. Nu mai avem loc.“
Radu Timiş, fondatorul Cris-Tim, este unul dintre cei mai bogați oameni din România și un antreprenor care a avut mult succes în tot ceea ce a întreprins. Acesta spune însă că nu mai are loc la raft cu brandul de lactate Mugura, pe care l-a lansat în ultimii ani. „Sunt 3-4 multinaţionale care au negociat toate rafturile. Nu mai avem loc.“

Prin compania Eco-Ferm, cu sediul în oraşul prahovean Boldeşti-Scăeni, Radu Timiş exploatează 1.000 de hecatre de teren, creşte 1.700 de vaci de lapte şi produce iaurturi, sana şi lapte bătut marca Mugura, care ajung în Carrefour şi 7.000 de magazine de proximitate, scrie ZF.ro. 

Radu Timiș, coproprietar al Cris-Tim, unul dintre cele mai mari grupuri românești din industria alimentară și agricultură, spune că atunci când a pus bazele afacerii sale, în urmă cu două decenii, s-a gândit să facă o firmă „pentru o sută de ani”.

Pe lângă producția și retailul de produse din carne, Timiș a investit și într-o fermă de creșterea animalelor și de producție a furajelor, precum și în agriultură. A lansat brandul ”Măgura” pe piața laptelui și se pregătește să aducă pe piață o marcă proprie de vin.Timiș este, în continuare adeptul strategiei „prin noi înșine”, omul de afaceri refuzând în repetate rânduri să-și vândă compania. „Chiar am fost tentat să fac un joint-venture, dar nu cred că aș fi suportat acel regim”, a spus Timiș.Omul de afaceri mai crede că fondurile europene din agricultură sprijină doar afaceri fără perspectivă, nu și companiile mari care ar putea să concureze marile grupuri europene.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.