Flanco isi inchide magazinele din mall-uri

Publicat in Business 07 Martie 2018 1426 ori
Google+ WhatsApp
Flanco isi inchide magazinele din mall-uri
Flanco isi inchide magazinele din mall-uri

Un gigant din România este pus într-o situație dificilă. Retailerul a decis să-și închidă magazinele din mall-urile mari ale țării. Acesta a închis 10 doar anul trecut și încă șase în primele luni ale acestui an. 

Retailerul consideră că poziționarea în marile mall-uri nu este una benefică. Oficialii spun că oamenii merg în mall la film sau să mănânce, nu vin în magazinele electroIT.

Este vorba despre Flanco, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață. Acesta a renunțat la magazinele din AFI Cotroceni, Promenada, Iulius și Palas Iași.

În schimb, colosul altă strategie. Potrivit zf.ro, retailerul electroIT a deschis 17 magazine anul trecut şi unul în 2018, reorientându-se către spaţii stradale sau boxuri din parcurile de retail. Magazinele din urmă au 500-600 mp şi se află în proximitatea unui hipermarket. În aceste parcuri de retail merg retaileri precum Takko, Pepco, Deichmann sau Kaufland.

“Mallurile asigură trafic însă mulţi dintre vizitatori merg la film sau să mănânce, nu vin în magazinele electroIT. Am vrut să renegociem şi să mergem pe spaţii mai mici, însă nu am reuşit”, spune Dragoş Sîrbu, executivul român care conduce operaţiunile Flanco.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office