Un gigant INVADEAZĂ piața! Un nou lanț de magazine se NAȘTE în România!

Publicat in Business 28 Februarie 2018 1457 ori
Google+ WhatsApp
Un gigant INVADEAZĂ piața! Un nou lanț de magazine se NAȘTE în România!
Un gigant INVADEAZĂ piața! Un nou lanț de magazine se NAȘTE în România!

Mutare impresionantă pe această piață! Un nou brand se naște în România. Au fost lansate, deja, zeci de magazine. Un gigant din țara noastră girează această mișcare.

Unitățile se găsesc atât în Capitală, cât și în alte localități din România. Cel mai mare  jucător de pe piața de retail farmaceutic, Catena, girează un nou brand pe piață.

Este vorba de Catena Pas cu Pas. Acesta vinde suporturi ortopedice și orteze, produse și dispozitive ajutătoare pentru mers, accesorii medicale pentru recuperare și tratament, aparatură medicală, produse medicale pentru îngrijire și igienă, ciorapi compresivi, îmbrăcăminte și încălțăminte de profil,  instrumentar medical și suporturi medicale pediatrice.

La ora actuală, au fost deschise șapte magazine în București și unul în Brașov. De asemenea, alte 19 puncte de vânzare funcționează în interiorul farmaciilor Catena.

Prin această mutare, Catena se extinde și invadează, practic, piața de profil tehnico-medical și de recuperare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office