KFC a început să livreze comenzi la domiciliu

Publicat in Business 05 Februarie 2018 3600 ori
Google+ WhatsApp
KFC a început să livreze comenzi la domiciliu
KFC a început să livreze comenzi la domiciliu

Lanțul de restaurante KFC a început să livreze comenzi la domiciliu, pentru început în zonele Militari și Iancului din București, acolo unde există două unități Drive Thru.  Livrările de la unitatea din Militari acoperă și comuna Chiajna din județul Ilfov. Comenzile se preiau telefonic, există o comandă minimă, precum și o taxă de livrare pentru valori sub 100 lei. 

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell. În România, KFC numără 69 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office