Construcția a fost FINALIZATĂ! O nouă fabrică se NAȘTE în 2018, în România

Publicat in Business 01 Februarie 2018 1280 ori
Google+ WhatsApp
Construcția a fost FINALIZATĂ! O nouă fabrică se NAȘTE în 2018, în România
Construcția a fost FINALIZATĂ! O nouă fabrică se NAȘTE în 2018, în România

Anul a început prost pentru o parte dintre locuitorii României, dat fiind că două fabrici au fost închise, anume fabrica de zahăr „Diamant”, din Oradea, și cea a grupului Lactalis, din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu.

Acum, o antreprenoare anunță că o nouă se va naște în acest an, în România. Patroana producătorului de mezeluri Meda Prod 98, Luchi Georgescu, a declarat că a fina­lizat construcţia clă­dirii unde va fi pusă în func­ţiune noua linie pen­tru mezelurile crud-uscate, o investiţie de peste 3 milioane de euro, şi că la mijlo­cul anu­lui va demara producţia.

„Construcţia a fost finalizată. Acum are loc montajul utilajelor şi vom începe probele pentru produsele crud-uscate. Cred că în mai-iunie vom da drumul la producţie. Vom vinde me­zelurile crud-uscate tot în hiper­marketuri, care vedem că se extind, toată piaţa este în creştere“, a spus, pentru ZF, Luchi Geor­gescu.

Această inaugurare va crea noi locuri de muncă în țara noastră.

„Anul trecut ne-am îndeplinit tar­geturile. Şi pentru acest an estimăm o creş­tere cu 10% a vân­ză­rilor pentru me­ze­lu­rile fiert afu­mate. După ce punem pe piaţă şi pro­du­sele crud- us­cate vom face niş­te estimări le­gate de vân­zări“, a adăugat ea.

În 2018, compania aniver­sează 20 de ani de când este prezentă pe piaţa locală. Pe lâgă noua unitate de producţie, ce se întinde pe 2.000 de metri pătraţi, compania a extins şi zona de birouri pe 700 de metri pătraţi în Capitală.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.