Unul dintre cele mai puternice branduri din Germania vine în România

Publicat in Business 25 Ianuarie 2018 996 ori
Google+ WhatsApp
Unul dintre cele mai puternice branduri din Germania vine în România
Unul dintre cele mai puternice branduri din Germania vine în România

După ce a cucerit Ungaria și Cehia, reușind să se situeze printre primele cinci branduri, una dintre cele mai importante companii din Germania își face intrarea în țara noastră.

 

 

 

 

Gigantul nu vrea să dea nicio șansă concurenței de pe piața românească. Conform Bugetul.ro, firma a făcut deja demersuri în acest sens. Grupul şi-a înfiinţat o filială locală şi a investit masiv la capitalul societăţii, acesta fiind primul pas către dezvoltarea pe piaţa noastră.Este vorba despre gigantul german de modă Kik.
Kik este un brand aflat în portofoliul gigantului ger­man Tengelmann, grup care nu este străin de piaţa locală, fiind pre­zent anterior cu două branduri Plus Discount (lanţ de magazine preluat de Lidl în 2011) şi OBI (retailer de bricolaj care s-a retras de pe piaţă pentru că înregistra pierderi). Magazi­nele OBI au ajuns în mâinile altor retaileri – kika, Hornbach şi Jumbo.

Tengelmann îşi încearcă acum norocul pentru a treia oară pe piaţa din România, de această dată pe un alt segment, cel de modă.

În România cele mai puternice cinci branduri de modă sunt H & M (seg­mentul mediu de preţ), Zara (mediu plus), C & A (low-mediu), LC Waikiki (low-me­diu) şi New Yorker (mediu).

Brandul Kik a fost lansat în Dusseldorf Germania în 1994 de către antreprenorul Stefan Heinig, pariind pe modelul de discount. Cea mai mare parte a vânzărilor (70%) vine din sectorul îmbrăcămintei. Portofoliul este completat de cadouri, bunuri pentru locuinţă, jucării şi papetărie. Acelaşi model de business are şi grupul Pepco.

„Suntem un furnizor de articole de bază. Magazinele noastre sunt aproape de consumator, aşa că este uşor să ajungi“, spun reprezentanţii Kik, potrivit mediafax.ro.

Ei adaugă că grupul are peste 20.000 de salariaţi şi continuă expan­siunea cu circa 200 de magazine anual. Kik este în top zece cei mai mari retaileri de modă din Germania, cu peste 3.400 de magazine în Europa.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office