Petrom şi Conpet semnează un act adiţional în valoare de 23,36 milioane lei

Publicat in Business 22 Decembrie 2017 790 ori
Google+ WhatsApp
Petrom şi Conpet semnează un act adiţional în valoare de 23,36 milioane lei
Petrom şi Conpet semnează un act adiţional în valoare de 23,36 milioane lei

Conpet a semnat cu Petrom (SNP), cel mai mare emitent local de la Bucureşti, un act adiţional în valoare de 23,36 milioane lei, privind serviciile de transport de ţiţei.

Obiectivul Actului Adiţional este „prelungirea termenului de valabilitate a contractului pentru prestarea serviciilor de transport ţiţei de ţară import, gazolină şi condensate de la punctele de primire la punctele de predare stabilite de părţile contractante până la 31.01.2018, cel tărziu“, spun reprezentanţii COTE.

Capitalizarea bursieră a Conpet Ploieşti (COTE) este de 864 milioane lei (188 milioane euro), după ce de la începutul acestui an acţiunile COTE au crescut cu 26,65%, pe fondul unor tranzacţii în valoare de 124,9 milioane lei, în condiţiile în care indicele BET, referinţa bursei locale, a crescut în aceeaşi perioadă cu 10%.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office