Trei GIGANȚI, atrași de un parc industrial din România

Publicat in Business 19 Decembrie 2017 1224 ori
Google+ WhatsApp
Trei GIGANȚI, atrași de un parc industrial din România
Trei GIGANȚI, atrași de un parc industrial din România

Un parc industrial din România a reușit să atragă opt companii, dintre care trei sunt foarte cunoscute. Astfel, mii de locuri de muncă au fost create.

 

 

 

Cel mai nou rezident din cadrul parcului industrial Braşov este compania germană PMG Sinter, care a închiriat o suprafaţă de 5.500 mp pentru realizarea unei hale de producţie.
Parcul industrial Braşov (IPB), din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, are o suprafaţă de 58 de hectare şi a fost înfiinţat în 2008 de grupul de firme ICCO.

Acesta a atras opt companii care au creat nu mai puțin de 4.000 de noi locuri de muncă. Printre rezidenţii din cadrul parcului industrial se numără compania germană Preh, care produce componente auto, com­pania americană Benchmark, producătoare de componente electronice, dar şi subsidiara locală a concernului german Continental, informează zf.ro.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office