Distribuitorul Aquila din Ploieşti, afaceri de 93 de milioane de euro in primul semestru din an

Publicat in Business 22 Noiembrie 2017 648 ori
Google+ WhatsApp
Distribuitorul Aquila din Ploieşti, afaceri de 93 de milioane de euro in primul semestru din an
Distribuitorul Aquila din Ploieşti, afaceri de 93 de milioane de euro in primul semestru din an

Aquila Part Prod Com, cea mai mare companie din grupul Aquila din Ploieşti (judeţul Prahova), controlată de antreprenorii Alin Dociu şi Cătălin Vasile, a terminat primul semestru cu o cifră de afaceri de peste 418 milioane de lei (circa 93 mil. euro), în creştere cu aproape 20% faţă de perioada similară a anului trecut, arată datele ZF.

Anul trecut, compania din Ploieşti a avut un rulaj de aproape 798 de milioane de lei (177 mil. euro), în creştere cu 18% faţă de anul precedent, acesta fiind cel mai bun an din istoria jucătorului din transport şi logistică, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

În prima jumătate a anului, profitul companiei s-a situat la 5,1 milioane de lei, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă din 2016. Avansul vine după ce anul trecut, Aquila Part Prod Com a avut un rezultat net de 13,7 milioane de lei.

Alin Dociu şi Cătălin Vasile sunt doi oameni de afaceri extrem de discreţi, dar care au construit în două decenii unul dintre cele mai puternice grupuri din transport, logistică şi distribuţie. Printre cei mai mari clienţi ai grupului Aquila se numără Coca-Cola HBC, liderul pieţei de băuturi, sau Unilever, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa bunurilor de larg consum.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office