Se joacă la rupere! O companie românească, 'ÎNGHIȚITĂ' de un GIGANT internațional - noi locuri de muncă create

Publicat in Business 26 Octombrie 2017 885 ori
Google+ WhatsApp
Se joacă la rupere! O companie românească, 'ÎNGHIȚITĂ' de un GIGANT internațional - noi locuri de muncă create
Se joacă la rupere! O companie românească, 'ÎNGHIȚITĂ' de un GIGANT internațional - noi locuri de muncă create

Cu peste 8.500 de angajați, gigantul care vrea să se impună în țara noastră are 35 birouri în SUA, Canada, Singapore, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Franța, Suedia, România, Japonia și India. 

QuEST Global, o companie cu activități în IT, aeronautică, auto și transporturi, a anunțat că a preluat integral IT Six Global Services, un furnizor de soluții și servicii IT din Craiova, cu afaceri de 22 milioane de lei anul trecut, informează profit.ro.

Sursa citată menționează că valoarea tranzacției s-a situat între 8 și 9 milioane de dolari. Vali Iancu a pus bazele IT Six Global Services în Craiova, compania furnizând servicii software, incluzând dezvoltarea personalizată a aplicațiilor, soluții integrate, aplicații mobile, asigurarea calității, testare și consultanța IT.

„Suntem încântați de achiziția IT Six de către Quest Global. Capabilitățile noastre în verticale ale economiei, pe de o parte, și capacitatea și procesele scalabile dovedite ale Quest, pe de altă parte, vor crea o ofertă formidabilă de servicii. Ca organizație globală, vom putea aduce clienți noi și din ce în ce mai mari în România, vom crea mai multe locuri de muncă cu înaltă pregătire și vom avea o contribuție mai mare în economie. Din acest punct de vedere, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu QuEST pentru a ne extinde rolul de companie de servicii de inginerie de nivel mondial”, a afirmat Iancu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office