Mega Image primește o amendă maximă: Pentru ce a fost sancționat gigantul și ce plângeri s-au făcut

Publicat in Business 24 Octombrie 2017 910 ori
Google+ WhatsApp
Mega Image primește o amendă maximă: Pentru ce a fost sancționat gigantul și ce plângeri s-au făcut
Mega Image primește o amendă maximă: Pentru ce a fost sancționat gigantul și ce plângeri s-au făcut

Cu peste 550 de magazine în rețea, Mega Image, al doilea gigant de pe piața de retail din România, după Profi, a fost sancționat, după ce mai mulți locatari au făcut plângere la poliție. Mega Image a fost mai mulţi ani liderul comerţului modern în ceea ce priveşte ritmul expansiunii, ajungând în 2013 şi 2014 să depăşească pragul de 100 de magazine noi.

Este vorba despre un magazin aflat în sectorul 4 București, pe Bulevardul Giurgiului. Acesta a fost amendat după ce mai mulți locatari s-au plâns de faptul că retailerul a depozitat gunoaie în spațiul comun de la parterul unui bloc.

După ce locatarii imobilului s-au plâns de cantitatea mare de gunoaie aruncate pe spațiul comun, de existența gândacilor și prezența unui miros greu, reprezentanții magazinului au primit o amendă maximă pentru abaterile constante, respectiv 3.000 de lei.

„Exasperaţi de mirosul insuportabil, de gândacii şi de cantitatea din ce în ce mai mare de gunoi, locatarii unui bloc situat pe bulevardul Giurgiului din sectorul 4 au sesizat autorităţile de faptul că sănătatea lor este pusă în pericol de un comerciant care a transformat spaţiul comun de la parterului blocului în care îşi desfăşoară activitatea într-un focar de infecţie”, se arată în comunicat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office