Un celebru brand românesc RENAȘTE! Cine l-a CUMPĂRAT

Publicat in Business 12 Octombrie 2017 942 ori
Google+ WhatsApp
Un celebru brand românesc RENAȘTE! Cine l-a CUMPĂRAT
Un celebru brand românesc RENAȘTE! Cine l-a CUMPĂRAT

Celebrul brand Avicola Crevedia și-a schimbat proprietarul. Compania deținută de grupul Agroli, al cărui proprietar este  omul de afaceri libanez Rami Ghaziri, a fost achiziționată de o societate românească.

Compania Vitall din judeţul Dolj, cu activităţi în producţia de furaje şi creşterea păsărilor, deţinută de antreprenoarea Doina Enescu, a cumpărat Avicola Creve­dia, parte a grupului Agroli, afacere scoa­să la licitaţie de Casa de Insol­venţă Transilvania (CITR) la un preţ de 14 milioane de euro, anunță Ziarul Financiar.

În vârstă de 44 de ani, Enescu, de profesie inginer zootehnist,otehnist, a dus în şase ani businessul companiei Vitall de la 4 milioane de lei şi zece angajaţi, în 2011, la 160 de milioane de lei lei şi 100 de salariaţi, în 2016.

„Eram în chirie la ei de vreun an de zile. Avem toate fermele populate, abatorul funcţionează, fabrica de furaje, toate. Cu carnea de pasăre, suntem prezenţi în Selgros, Profi cu brandul Avicola Crevedia şi vindem şi prin alţi distributori care cumpără carcarsă de pui de la noi. Înainte de achizţie, produceam furaje şi aveam o fermă de pui de carne în Coşoveni, judeţul Dolj”, a declarat Doina Enescu.

Avicola Crevedia a intrat în insolvenţă în anul 2014, ultimul an în care compania a reuşit să aibă rulaje fiind 2015, când a înregistrat o cifră de afaceri de puţin peste 2 milioane de lei (450.000 de euro), rezultate obţinute cu ajutorul a doar doi salariaţi, potrivit datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office