IKEA a găsit constructor pentru al doilea magazin din România. Când va fi inaugurat

Publicat in Business 08 Septembrie 2017 808 ori
Google+ WhatsApp
IKEA a găsit constructor pentru al doilea magazin din România. Când va fi inaugurat
IKEA a găsit constructor pentru al doilea magazin din România. Când va fi inaugurat

IKEA anunţă că cel de-al doilea magazin din România, situat pe bulevardul Theodor Pallady, va fi construit de antreprenorul general Bog’Art, iar odată cu încheierea licitaţiei se află mai aproape de începerea construcţiei. Compania anunţă că investiţia va fi de 80 de milioane de euro, potrivit news.ro.

În acest moment, obiectivul este deschiderea magazinului IKEA de pe Bulevardul Pallady înainte de finalul anului 2018.

IKEA va investi aproximativ 80 de milioane de euro în cel de-al doilea magazin din Bucureşti, care va avea o suprafaţă de peste 37.000 de metri pătraţi şi va angaja aproximativ 300 de persoane. Recrutarea angajaţilor este planificată să înceapă cu aproximativ un an înainte de deschiderea magazinului.

În România, grupul suedez a deschis în 2007 primul şi singurul magazin în nordul Bucureştiului, în zona comercială Băneasa. Următoarele magazine Ikea vor fi deschise în Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca, retailerul căutând la acest moment terenuri în zonă. Ikea estimează că aceste magazine ar putea fi deschise în 2020-2021.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office