AE3R Ploiesti-Prahova a semnat un acord de colaborare cu Raionul Calarasi din R.Moldova

Publicat in Business 02 August 2017 919 ori
Google+ WhatsApp
AE3R Ploiesti-Prahova a semnat un acord de colaborare cu Raionul Calarasi din R.Moldova
AE3R Ploiesti-Prahova a semnat un acord de colaborare cu Raionul Calarasi din R.Moldova

In perioada 27 – 28 iulie 2017, o delegaţie a Agentiei pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile Ploiesti- Prahova a participat la intalniri cu autoritatile publice locale din raionul Calarasi, Republica Moldova, membra FEDARENE si a Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, cu scopul de a identifica modalitatile prin care Agentia din Ploiesti poate veni in sprijunul acestora pentru realizarea unor proiecte de eficienta energetica si de producere a energiei din surse regenerabile.

In cadrul intalnirii de la Consiliul Raional Calarasi, a fost semnat un acord de colaborare intre  Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile Ploiesti- Prahova si Raionul Calarasi prin care s-au stabilit domeniile si modalitatile de cooperare viitoare.

 Reprezentantii Agentiei pentru Eficienta Eneregtica si Energii Regenerabile Ploiesti-Prahova au propus reprezentantilor CR Calarasi ca agentia din Prahova sa le acorde sprijinul pentru efectuarea studiilor necesare pentru realizarea unor proiecte de eficienta energetica si utilizare a surselor regenerabile de energie.

A fost deasemenea propusa infiintarea unei reprezentante a agentiei prahovene in Raionul Calarasi pentru a facilita schimbul de informatii si efectuarea unor stagii de pregătire profesională în domeniul energiilor regenerabile și a eficienței energetice.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.