Ministrul de Finanţe, dezvăluiri INCREDIBILE despre băncile din România : 'Nu au plătit de 5 ani'

Publicat in Business 02 August 2017 Actualizat: 02 August 2017 758 ori
Google+ WhatsApp
Ministrul de Finanţe, dezvăluiri INCREDIBILE despre băncile din România : 'Nu au plătit de 5 ani'
Ministrul de Finanţe, dezvăluiri INCREDIBILE despre băncile din România : 'Nu au plătit de 5 ani'

Ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa, a făcut dezvăluiri incredibile cu privire la băncile din România. Ministrul a declarat într-o emisiune la Realitatea TV că 70% dintre băncile din România nu au plătit impozit pe profit în ultimii cinci ani.

"Ne-am concentrat şi pe companii mari. Am îndrăznit să atacăm şi să efectuăm controale la bănci. Unul dintre controle s-a finalizat. La una dintre băncile din România s-a finalizat prin a diminua pierderea fiscală de 650 de milioane de lei şi a stabili suplimentar de plată 104 de milioane de lei. Această pierdere era artificial creată şi prin acest control am reuşit să scoatem la suprafaţă 650 de milioane plus alte 104 milioane. Diminuându-se pierderea, în anii următori acea bancă va plăti impozit pe profit. Nu va mai compensa impozit pe profit cu pierderile anterioare. Sunt companii care plătesc impozit pe profit cât plăteşte o bancă comercială. Avem 70% dintre băncile din România care în ultimii cinci ani nu au plătit impozit pe profit", a declarat Ionuţ Mişa, ministrul Finanţelor.

De cealaltă parte, ministrul susţine că rectificarea bugetară va fi pozitivă, iar ANAF şi-a depăşit planul pe iulie, cel mai mare din istoria instituţiei. Acesta a dat şi asigurări că nu va fi depăşită ţinta de deficit de 3% din PIB.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.