De astăzi, spunem adio ștampilelor! Vezi ce documente nu mai necesită ştampilarea

Publicat in Business 31 Iulie 2017 1224 ori
Google+ WhatsApp
De astăzi, spunem adio ștampilelor! Vezi ce documente nu mai necesită ştampilarea
De astăzi, spunem adio ștampilelor! Vezi ce documente nu mai necesită ştampilarea

Începând de astăzi, 31 iulie, aplicarea ştampilei pe contractele depuse, emise sau încheiate în relaţia firmelor şi persoanelor fizice autorizate (PFA) cu instituţiile şi autorităţile statului nu mai este necesară. Ordonanţa de urgenţă care prevede acest lucru, precum şi documentele în cazul cărora se aplică acestă măsură, au fost publicate în Monitorul Oficial.

Executivul a stabilit că nici persoanele fizice, nici persoanele juridice de drept privat şi entităţile fără personalitate juridică nu vor mai fi obligate, începând cu data menţionată, să ştampileze contractele depuse, emise sau încheiate în relaţia cu instituţiile sau autorităţile publice.

Mai mult decât atât, persoanele din administraţie care vor solicita firmelor aceste înscrisuri vor fi trase la răspundere.  
Ordonanţa are un aliniat special, care prevede sancţionarea personelor din administraţie care solicită de acum înainte ştampilarea documentelor în relaţia cu persoanele fizice autorizate sau societăţile comerciale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.