Vești bune pentru sute de români! O cunoscută firmă de haine revine în peisajul autohton

Publicat in Business 25 Iulie 2017 960 ori
Google+ WhatsApp
Vești bune pentru sute de români! O cunoscută firmă de haine revine în peisajul autohton
Vești bune pentru sute de români! O cunoscută firmă de haine revine în peisajul autohton

Miliardarul italian Remo Ruffini (55 de ani), cu o avere evaluată de Forbes la 1,79 miliarde dolari a decis închiderea filialei locale a producătorului  de haine de lux Moncler. Este vorba despre unitatea din comuna Sărata (județul Bacău). 

La sfârșitul lunii august 2015, Moncler a cumpărat, prin intermediul subsidiarei din România Industries Yield, fabrica de îmbrăcăminte Dialma din Sărata ( județul Bacău), unde lucrau aproximativ 300 de angajați și care producea de mai mulți ani articole de îmbrăcăminte pentru Moncler, în regim lohn.

Potrivit unei declarații oficiale remise Bugetul.ro, firma revine cu forțe noi și cu mai multe locuri de muncă.

Moncler comunicã faptul cã a creat o nouã unitate productivã avansatã tehnologic în sediul din Bacãu a societãții Industries Yield Srl. In cadrul acesteia, la ora actualã, sunt angajate 797 persoane – inclusiv toți angajații care au lucrat anterior în structura din Sãrata (Județul Bacãu, România), structurã care nu mai este utilizatã de cãtre Industries Yields Srl, așa cum s-a decis în data de 28 Aprilie 2017.
Moncler confirmã încã o datã faptul cã decizia face parte din punerea în aplicare a planului de dezvoltare industrialã lansat în România în 2015, și își reafirmã angajamentul de a continua sã investeascã în aceastã țarã.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.