Japonezii de la Calsonic incep in 2018 constructia unei noi fabrici langa Ploiesti

Publicat in Business 30 Mai 2017 1730 ori
Google+ WhatsApp
Japonezii de la Calsonic incep in 2018 constructia unei noi fabrici langa Ploiesti
Japonezii de la Calsonic incep in 2018 constructia unei noi fabrici langa Ploiesti

Japonezii de la Calsonic Kansei demareaza in 2018 constructia unei noi fabrici langa Ploiesti – unde are deja o unitate din 2006 – si vor transfera in Romania capacitati de productie din Asia. Japonezii au discutat luni cu Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si  Antreprenoriat.


Investitia de tip greenfield demarata de Calsonic Kansei presupune constructia unei noi fabrici de componente electronice pentru industria auto. Aceasta va fi demarata in 2018, urmand a incepe productia de serie  in 2020, generand pana la 370 de noi locuri de munca. Noua capacitate de productie va fi construita in vecinatatea celei existente in Ploiesti, investitie demarata de companie in 2006, si care in prezent are 630 de angajati. Calsonic Kansei produce in Romania Radiatoare pentru sisteme de racire, intercoolere, incalzitoare si sisteme de aer conditionat.

Calsonic Kansei este unul dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru industria auto la nivel mondial (Alianta Renault-Nissan, Audi, Volkswagen, Daimler, Peugeot, Mitsubishi, Subaru, Mazda, s.a.). Compania are peste 80 de fabrici de productie in care se realizeaza sisteme electronice, componente de interior, sisteme de admisie-evacuare si sisteme termice pentru automobile.

Clasonic are 22.000 de angajati in lume si a fost infiintata in 1938. In Europa niponii au fabrici in Marea Britanie, Spania, Franta, Germania si Rusia.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.