Carrefour va înfiinţa prima cooperativă agricolă în România

Publicat in Business 04 Aprilie 2017 839 ori
Google+ WhatsApp
Carrefour va înfiinţa prima cooperativă agricolă în România
Carrefour va înfiinţa prima cooperativă agricolă în România

Carrefour va lansa o cooperativă agricolă în localitatea Vărăşti, judeţul Giurgiu, care are ca scop reunirea a 80 de familii de producători, 60 de hectare de teren agricol şi 5.000 de tone de legume. Proaspete şi cu gustul acela de când eram mici!

 


Proiectul este iniţiat de grupul francez de retail Carrefour şi are ca principal obiectiv reunirea producătorilor agricoli cu experienţă, dar şi a oamenilor care apreciază produsele româneşti de calitate superioară. Iar acesta este un prim pas!
Evenimentul de lansare va avea loc marţi, 4 aprilie, începând cu ora 11:00, la Hotel Pullman Bucureşti World Trade Center, sala Darclee. În locaţia amintită se vor afla reprezentanţii autorităţilor locale şi conducătorii Carrefour România. De asemenea, la acţiune vor lua parte şi producătorii locali implicaţi în proiect.

Cei prezenţi la eveniment vor avea parte de numeroase surprize şi vor primi toate informaţiile de care au nevoie cu referire la Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăşti. Decisivă în proiectul Carrefour este legea „51% produse româneşti pe raftul supermaketurilor”, care ar urma să fie modificată în aşa fel încât să poată fi aplicată pentru toţi comercianţii de produse agroalimentare.

Iniţiativa apare după ce, în urmă cu aproximativ 10 ani, retailer-ul francez implementa Filiera Calităţii, un program destinat producătorilor din ţara noastră ale căror produse îndeplineau standarde criteriile de calitate şi de siguranţă alimentară ridicate.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.