Antreprenorul care a încurajat peste 6000 de femei să reuşească în afaceri

Publicat in Business 20 Martie 2017 1316 ori
Google+ WhatsApp
Antreprenorul care a încurajat peste 6000 de femei să reuşească în afaceri
Antreprenorul care a încurajat peste 6000 de femei să reuşească în afaceri

Bianca Tudor, antreprenorul care a încurajat peste 6000 de femei să reuşească în afaceri

 
O cheamă Bianca Tudor, este consultant de branding şi antreprenor, iar de 3 ani încurajează femeile să intre în afaceri. Munca ei a dat roade, iar în prezent reţeaua internaţională Elite Business Women, pe care a fondat-o, numără peste 6.000 de femei care au reuşit să performeze în mediul de afaceri.

Bianca Tudor şi-a început cariera încă din primul an de facultate, lucrând într-o multinaţională. Cu timpul, a căpătat experienţă, şi-a descoperit aptitudinile manageriale, iar la 22 de ani ajunge Directorul de Training şi Dezvoltare Personală pentru Organizaţia Globală Junior Chamber International. Managerii au remarcat-o rapid pe tânără, iar după ce au avansat-o ca membru al board-ului de conducere, în anul 2012 s-a alăturat unui proiect al Comisiei Europene – "Equality Pays Off" – desfăşurat atât în Bucureşti, cât şi în Viena. După ce proiectul s-a finalizat cu success, având rezultate notabile pe plan internaţional, Bianca Tudor şi-a dat seama că le poate oferi încredere şi curaj şi altor femei care vor să pătrundă în lumea afacerilor.

Din această dorinţă de a împărtăşi şi altor femei povestea ei de succes, a luat naştere şi Elite Business Women, o comunitate a femeilor antreprenor care se dezvoltă de la an la an, nu doar la nivel naţional, ci şi la nivel internaţional. În prezent, reţeaua a depăşit 6.000 de românce din ţară şi din Diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în cadrul conferinţelor organizate în România, Portugalia şi Marea Britanie.

Cu toate acestea, Bianca Tudor nu este de acord cu ideea de discriminare pozitivă a femeilor, ci este de părere că o femeie poate performa la fel de bine ca un bărbat fără să primească un ajutor suplimentar. "Femeile nu au nevoie de ajutor ca să ajungă în poziţii de top management, ci au nevoie de o structură şi modele de performanţă în afaceri. Din nefericire, nu există cultură antreprenorială în România, nu există educație antreprenorială la noi în ţară, de aici și misiunea Elite Busines Women, o reţea care își şi-a propus, încă de la fondare, să promoveze antreprenoriatul în rândul femeilor şi să scoată în evidenţă performanţele adevărate. De ce femeile? Pentru că sunt peste 240.000 de firme înființate de femei, care generează peste 740.000 de locuri de muncă. Este o forţă uriaşă pe care eu, împreună cu echipa pe care o coordonez, am vrut să o aratăm lumii întregi. Femeile din România sunt puternice, au dat dovadă de competenţă şi au dezvoltat strategii noi în afaceri, însă au nevoie de mai multă încredere în sine, de mai mult curaj şi de oameni care să le asculte ideile. Nu suntem în concurenţă cu bărbaţii, din contră, latura creativă a femeilor se completează cu latura pragmatică a bărbaţilor. De aici izvorăşte performanţa", declară Bianca Tudor, fondatorul ELITE Business Women.

În 2017, Bianca Tudor a dezvoltat un proiect unic în România – Media Kit pentru IMM-uri – care are menirea de a promova, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, afacerile autohtone conduse de reprezentantele sexului frumos. Acestea se pot afilia reţelei Elite Business Women accesând website-ul www.elitewomen.org.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.