Cum poţi să îţi deschizi o afacere în 2 paşi. GHID privind autorizarea funcţionării unui business

Publicat in Business 03 Martie 2017 561 ori
Google+ WhatsApp
Cum poţi să îţi deschizi o afacere în 2 paşi. GHID privind autorizarea funcţionării unui business
Cum poţi să îţi deschizi o afacere în 2 paşi. GHID privind autorizarea funcţionării unui business

Ghidul privind autorizarea funcţionării unui business este foarte util atât antreprenorilor începători dar şi celor care doresc să îşi schimbe profilul de activitate.

Ghidul privind autorizarea funcţionării unui business se axează pe două etape care urmăresc obţinerea avizelor necesare atât amenajării spaţiului, cât şi funcţionării propriu-zise a business-ului.

”Întreaga procedură privind autorizarea funcţionării unui business poate fi privită din prisma a două etape disticte şi anume:A. O primă etapă care constă în obţinerea avizelor/autorizaţilor prealabile începerii propriu-zise a activităţii, necesare în stadiul construcţiei/amenajării spaţiului în care se intenţionează a se derula business-ul respectiv

B. O a doua etapă ce constă în obţinerea avizelor/autorizaţilor necesare funcţionării propriu-zise a business-lui ce se intenţionează a se derula”, se precizează în paginile ghidului.

Ghidul este foarte util atât antreprenorilor începători dar şi celor care doresc să îşi schimbe profilul de activitate, iar lecturarea acestuia oferă atât posibilitatea conturării unei imagini de ansamblu asupra întregului proces privind autorizarea funcţionării unui business, cât şi anumite detalii cu privire la această procedură.Iniţiatorul acestui ghid, destinat tinerilor antreprenori, este Szfarli Zoltan, consilier în cadrul Primăriei municipiului Mediaş.

Acest ghid conţine informaţii cu caracter public şi nu substituie sub nicio formă prerogativele altor instituţii cu competenţe în domeniu şi totodată specificăm în mod expres faptul că informaţia cuprinsă în acesta nu reprezintă activitate de consultanţă juridică.

De asemenea, datorită deselor schimbări legislative, este posibil ca în decursul unei perioade de timp de la redactarea acestuia, unele informaţii să nu mai fie de actualitate, astfel încât este recomandat oricărei persoane care se informează din această lucrare, să verifice ulterior în ce măsură informaţiile respective şi-au păstrat autenticitatea în timp.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.