Vești BUNE pentru antreprenori: Guvernul va finanța 10 mii de afaceri noi în acest an

Publicat in Business 16 Februarie 2017 830 ori
Google+ WhatsApp
Vești BUNE pentru antreprenori: Guvernul va finanța 10 mii de afaceri noi în acest an
Vești BUNE pentru antreprenori: Guvernul va finanța 10 mii de afaceri noi în acest an

Harry Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a anunțat joi că de la 1 mai va fi lansată platforma online Start up nation prin intermediul căreia se va finanța 10 mii de afaceri noi anual.

„Programul Start-up nation va urma să finanțeze 10 mii de noi start up-uri pe an cu o sumă maximă, nerambursabilă de 200 de mii de ron. Garantez celor care ne urmăresc că toate sectoarele din economia românească vor fi finanțate, bineînțeles, prin HG care urmează să fie dată pentru acest program „Start up nation”. Vom avea acolo și criterii pe baza cărora se va realiza un punctaj. România are niște priorități de dezvoltare și vom ține cont de acest lucru. Să devii eligibil în acest program „Start up nation” trebuie să îndeplinești două condiții extrem de simple: trebuie să creezi două locuri de muncă și să le menții pe o perioadă de minim 3 ani de zile. În acest program se lucrează intensiv la acest program start up nation. Urmează ca la 1 mai să lansăm platforma online, unde oamenii se vor înscrie. Va fi o procedură extrem de transparentă și nu vor aștepta foarte mult să primească o confirmare.”, a declarat Harry Ilan Laufer, la Antena3.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.