Fără sancţiuni automate pentru firme! Ele ar putea avea perioadă de graţie pentru conformare

Publicat in Business 13 Ianuarie 2017 792 ori
Google+ WhatsApp
Fără sancţiuni automate pentru firme! Ele ar putea avea perioadă de graţie pentru conformare
Fără sancţiuni automate pentru firme! Ele ar putea avea perioadă de graţie pentru conformare

Guvernul a discutat în şedinţa de joi principiile viitorului proiect al Legii prevenţiei, care ar urma să prevină sancţionarea automată a firmelor de catre diferite institutii ale statului, inclusiv ANAF, societatile urmând să aibă la dispoziţiei un termen până la care pot corecta abaterile constatate.

Practic, un agent economic nu va mai putea fi sancţionat, dacă înainte nu a fost îndrumat şi prevenit.

Termenul estimat pentru redactarea formei finale a acestui proiect de lege, avizarea interministerială şi adoptarea în şedinţa de Guvern este 23 februarie 2017.

" Componenta de prevenţie trebuie să prevaleze mai ales atunci când ne referim la mediul de afaceri iar o măsură de prevenţie înaintea unei măsuri punitive înseamnă timp preţios oferit întreprinzătorului pentru a se conforma. Sunt sigur că, pe termen lung, această lege atât de aşteptată de mediul de afaceri va contribui semnificativ la îmbunătăţirea modului în care acesta funcţionează.”, a spus în şedinţa de guvern Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Florin Jianu.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.