ENGIE România a primit patru oferte pentru servicii de investigație și securitate. Contractul este estimat la 28,5 milioane lei pe 3 ani

Publicat in Business 06 Decembrie 2016 1096 ori
Google+ WhatsApp
ENGIE România a primit patru oferte pentru servicii de investigație și securitate. Contractul este estimat la 28,5 milioane lei pe 3 ani
ENGIE România a primit patru oferte pentru servicii de investigație și securitate. Contractul este estimat la 28,5 milioane lei pe 3 ani

OK Guard, G4S Secure Solutions, Securitas Services Romania și Interguard Group au depus oferte pentru furnizarea de servicii integrate de investigație și securitate pentru ENGIE România, fosta GDF Suez România, contract estimat la 28,5 milioane de lei, fără TVA, pe o perioadă de 3 ani.

 

 

Potrivit caietului de sarcini, compania vrea să cumpere servicii de pază, echipament de securitate, de luptă împotriva incendiilor, de poliție și de apărare, servicii de reparare și de întreținere a echipamentului de securitate, servicii de monitorizare a sistemelor de alarmă și servicii de patrulare.

Defalcat, furnizorul și distribuitorul de gaze naturale intenționează să achiziționeze între 528.240 și 1,58 milioane de ore de pază umană, între 1.040 și 3.552 de abonamente lunare de monitorizare în dispecerat cu intervenție rapidă, mentenanță pentru minim 3.063 și maxim 9.888 de sisteme tehnice, între 24 și 72 de abonamente lunare de servicii de asigurare de personal, inclusiv personal angajat temporar care să asigure servicii de recepție VIP și servicii de gestionare activități de întâlniri, între 15 și 31 de echipamente tehnice de securitate, inclusiv montaj, și între 489 și 1.503 de piese de schimb.

Ofertanții trebuie să dețină polițe de asigurare de risc profesional care să protejeze împotriva oricărui eveniment de efracție, cu sume asigurate minime de 100.000 euro/ eveniment pentru serviciul de pază umană și pentru cel de mentenanță a sistemelor tehnice de securitate din sediile administrative ale ENGIE, precum și de 200.000 euro/eveniment pentru serviciul de mentenanță sisteme tehnice de securitate SRS/SRM/SRZ și pentru cel de monitorizare la dispecerat și intervenție rapidă.
Prețul va avea o pondere de 60% la atribuirea contractului. De asemenea, se va mai ține cont de caracteristica funcțională privind accesul la agenți de securitate (20%), de timpii de intervenție la semnalul de efracție în sediile administrative ale Engie (10%) și de fiabilitatea sistemelor tehnice de securitate fără costuri pentru achizitor (10%).

În privința timpilor de intervenție, referința este cea prevăzută de legislația în vigoare privind protecția și paza, respectiv maxim 15 minute în localități urbane și 30 minute în localități rurale, peste care ofertele vor fi respinse ca neconforme.

ENGIE România, fosta GDF Suez România, a terminat primul semestru al acestui an cu un profit net de 223,05 milioane de lei, cu 36% mai mic față de cel obținut în perioada similară din 2015 (351,29 milioane lei), în primul rând din cauza reducerilor de tarife reglementate de distribuție gaze operate de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

 

 

 

 

profit.ro

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.