Fluxul nu a fost găsit.

O casa pe pamant la pret de apartament de 2 camere – 48 000 de euro

Publicat in Business 21 Noiembrie 2016 3214 ori
Google+ WhatsApp
O casa pe pamant la pret de apartament de 2 camere – 48 000 de euro
O casa pe pamant la pret de apartament de 2 camere – 48 000 de euro

Dupa anii ’90 dorinta romanilor de a avea un “confort sporit” a inceput sa fie din ce in ce mai mare.

Daca la capitolul masini, au aparut foarte multe posibilitati mai ales din zona “second hand”, la capitolul locuinte nu erau decat doua variante – apartamente cu suprafete ceva mai mari fata de celebrele “cutii de chibrituri” sau case pe pamant.

O casa pe pamant cu o suprafata de 200 – 250 de mp utili si o suprafata de curte unde sa poti face un gratar sau sa iti lasi catelul liber este idealul pentru orice familie.  

Aceasta a fost si concluzia de la care a pornit firma Triumf Construct in dezvoltarea cartierului Eden din Ploiesti (strada Gageni – langa spitalul Judetean), care a dezvoltat pentru ploiesteni trei tipuri de case cu suprafete construite cuprinse intre 270 de mp si 320 mp si suprafete utile de la 215 mp si 260 de mp, dispusi in regim de inaltime, parter, etaj si mansarda, si cu suprafete de teren cuprinse intre 170 mp si 360 mp.

Cele trei tipuri de case sunt gandite sa acopere nevoile de spatiu ale oricarui tip de familie, de la familiile de doua perosoane pana la familiile cu 5-6 membri, fiecare locuinta avand pe etaj spatiu pentru trei dormitoare, iar mansarda locuibila poate fi impartita pentru minim alte doua camere.

Casele din cartierul Eden sunt construite in sistem individual, duplex (cu un perete comun) si insiruit cu 2 pereti comuni, fiecare varianta avand o multime de avantaje date de valoare sumei alocate pentru achizitie.

Cea mai accesibila dintre ele este vila Anemona cu o suprafata construita de 270 de mp si o suprafata utila de peste 215 mp. Casa este la gri in exterior si rosu in interior pretul in varianta de achizitie cu plata integrala fiind de 48 000 de euro + tva 5% sau de 55 000 de euro in varianta cu plata in rate pe durata a trei ani de zile si un avans de 30% din valoare.

Celelalte doua tipuri de locuinte au suprafete construite de 320 de mp si suprafete utile de aproximativ 260 de mp, diferenta dintre ele fiind data de faptul ca vila Azaleea cuplata are un perete comun.

Pretul pentru vila Azaleea cuplata este de 68 000 de euro + tva 5%, iar pentru vila Azaleea individuala de 89 000 de euro + tva 5% pentru varianta cu plata integrala.

Daca pana in acest an o problema a cartierului a fost lipsa utilitatilor, in aceasta vara a fost data in folosinta reteua de apa si canalizare urmand ca cel mai tarziu in luna aprilie sa fie functionale si retelele de gaz si electrica. Pentru utilitati, cei care vor achizitiona o locuinta in cadrul cartierului Eden, vor trebui sa achite suma de 5 500 de euro + tva.

In cadrul cartierului Eden sunt disponibile si loturi de teren pentru constructia de case, pretul pe mp incepand de la 70 de euro pe mp.

Pentru mai multe detalii cei interesati sunt asteptati in cadrul cartierului de luni pana vineri pe tronsonul 10.00 – 19.0,0 iar sambata de la ora 10.00 – 14.00 sau sa acceseze site-ul www.triumfconstruct.ro

Detalii se pot primi si la telefonul: 0742 224 509 sau office@triumfconstruct.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.