Târg de Antreprenoriat, organizat în Afi Ploieşti pentru tinerii care vor să dezvolte o afacere

Publicat in Business 16 Noiembrie 2016 1601 ori
Google+ WhatsApp
Târg de Antreprenoriat, organizat în Afi Ploieşti pentru tinerii care vor să dezvolte o afacere
Târg de Antreprenoriat, organizat în Afi Ploieşti pentru tinerii care vor să dezvolte o afacere

Pe 17 noiembrie 2016, AFI Ploiești găzduiește Târgul de Antreprenoriat, un eveniment din cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, proiect organizat de Youth Hub- Asociația ,,Un Strop de Fericire’’. Târgul va avea loc în intervalul 15:00- 19:00 și este dedicat tinerilor cu inițiativă și dorința de a dezvolta o afacere.

 

 

„Am decis să fim și în acest an partenerii evenimentului, deoarece considerăm că Târgul de Antreprenoriat este o inițiativă de bun augur pentru tinerii cu idei și dorința de a-și dezvolta propria afacere, iar participarea la acest proiect le poate aduce o perspectivă realistă asupra a ceea ce înseamnă gestionarea unui business, prin întâlnirea cu specialiști cu experiență, dar și prin exercițiul practic.”, a declarat Oana Vîjială, General Manager AFI Ploiești.

Anul acesta vor participa 40 de echipe de tineri din județul Prahova, formate din maximum 4 persoane, care vor fi prezente în AFI Ploiești cu câte un stand unde își vor susține ideea de afacere documentată cu plan de afacere, materiale de promovare, discurs de vânzări și chiar produsul final.

Echipele vor fi departajate în cadrul unui concurs de pitching, iar premiile vor fi oferite pe baza mai multor criterii, precumdiscursul de promovare, elemente de inovație, cât de bine fundamentat este planul de afaceri, pregătirea standului s.a. .

Evaluarea va fi făcută de juriul concursului format din: Cristian Mătășel, director de vânzări Coilprofil România, Ștefania Banu, manager resurse umane Proleasing grup, Daniela Manea, consultant în inițierea și dezvoltarea afacerii, manager Kredo Management, Aura Chivaran, manager BIASUNSERV și Duma Florin, președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova.

Câștigătorii competiției din acest an vor beneficia de consiliere pentru perfecționarea planului de afaceri, internshipuri în cadrul companiilor partenere, pe perioada vacanței, dar și suport pentru înfiinațarea propriei afaceri.

AFI Ploiești a găzduit Târgul de Antreprenoriat și în 2014 și 2015, iar evenimentele au reunit tineri cu idei de afaceri din domenii diverse, precum agricultură bio, producție produse alimentare, producție de cosmetice, IT, servicii de înfrumusețare, catering, entartainment, artă, design interior, fotografie, accesorii și handmade.

Târgul de Antreprenoriat face parte dintr-o serie mai amplă de activități din cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, un eveniment organizat pentru al treilea an consecutiv de Youth Hub- Asociația ,,Un Strop de Fericire’’. Astfel, în perioada 14- 20 noiembrie, vor avea loc seminarii și conferințe tematice, vizite de studiu la companii de succes și multe alte activități dedicate tinerilor. Programul detaliat al activităților din acest an este disponibil pe site-ul: http://www.stropdefericire.ro/gew-2016-saptamana-globala-antreprenoriatului/

Proiectul face parte din Global Entrepreneurship Week, o inițiativă internațională de promovare a antreprenoriatului în rândul tinerilor de pe toate continentele, la care anul trecul au participat 88 de țări cu 32.000 de activități.

Pentru mai multe informații despre AFI Ploiești, puteți urmări site-ul www.afi-ploiesti.ro  și pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPloiesti

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.