Timken a donat 350.000 de dolari Spitalului de Pediatrie din Ploieşti

Publicat in Business 19 Octombrie 2016 1085 ori
Google+ WhatsApp
Timken a donat 350.000 de dolari Spitalului de Pediatrie din Ploieşti
Timken a donat 350.000 de dolari Spitalului de Pediatrie din Ploieşti

Primăria Ploiești mulțumește Timken Foundation of Canton pentru că a donat o sumă semnificativă de bani, 350.000 de dolari, în scopul extinderii Laboratorului de radiologie și imagistică medicală al Spitalului de Pediatrie.


"Având în vedere că acesta este doar unul dintr-o serie de gesturi similare făcute de-a lungul timpului față de orașul nostru, ca primar al municipiului Ploiești, m-am simțit obligat să transmit Timken Foundation of Canton aprecierea noastră față de implicarea constantă pe care a avut-o în comunitatea noastră.


De asemenea, felicit conducerea Spitalului de Pediatrie pentru inițiativa de a dota unitatea cu un Computer Tomograf și cred că prin acțiuni concrete ale managementului pot fi rezolvate probleme stringente ale comunității noastre", a declarat primarul Adrian Dobre.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.