Ikea pune stăpânire pe pădurile României: A mai luat 13.000 de hectare

Publicat in Business 18 August 2016 1644 ori
Google+ WhatsApp
Ikea pune stăpânire pe pădurile României: A mai luat 13.000 de hectare
Ikea pune stăpânire pe pădurile României: A mai luat 13.000 de hectare

Lanţul Ikea dă o mega lovitură pe piaţă. A achiziţionat 12.800 de hectare într-o mega tranzacţie de milioane de euro. IRI Investments, parte a grupului suedez Ikea a mai cumpărat în Iaşi şi Neamţ suprafeţele de pădure.

În acest moment, grupul are în proprietate 46.700 de hectare şi este cel mai mare proprietar privat de păduri. „România este prima ţară în care IKEA Group a creat o nouă companie care să administreze proprietăţile forestiere, în timp ce, în Ţările Baltice, pădurile au fost iniţial administrate de companii externe. Faptul că dezvoltăm un nou domeniu de activitate în cadrul IKEA Group este o provocare, având în vedere faptul că nu avem reţete, dar şi o oportunitate de a seta noi standarde şi de a inova,” a spus Constantin Moisă, director general IRI Forest Management, conform ziarulfinanciar.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.