Se lucrează intensiv la Pleiades Residence, componenta rezidențială a celui mai extins proiect de regenerare urbană din Ploiești

Publicat in Business 13 Octombrie 2022 1916 ori
Google+ WhatsApp
Se lucrează intensiv la Pleiades Residence, componenta rezidențială a celui mai extins proiect de regenerare urbană din Ploiești
Se lucrează intensiv la Pleiades Residence, componenta rezidențială a celui mai extins proiect de regenerare urbană din Ploiești

Lucrările de construire la Pleiades Residence, cel mai extins proiect de regenerare urbană construit de Prime Kapital în Ploiești, sunt în plină desfășurare, după ce compania a obținut autorizația de construire în primăvara acestui an.

Complexul este componenta rezidențială a unui amplu proiect dezvoltat de Prime Kapital pe fosta platformă „Uzina 1 Mai” și va avea acces direct la Prahova Value Centre, finalizat anul trecut.

În cadrul Pleiades Residence, dezvoltatorul Prime Kapital a decis să folosească o soluție de fundare astfel încât să se asigure nivelul maxim de siguranță a clădirilor, din punct de vedere structural. Până în acest moment, au fost realizați piloții de test și piloții ajutători pentru corpurile A și B, au fost testați piloții de test din corpul A, și se continuă cu corpul B. Piloții sunt elemente structurale de fundare de adâncime.

În prezent, se continuă forajul în corpul A, iar în prima parte a lunii octombrie va continua forajul și realizarea piloților pentru corpul B. Tot în această perioadă, Prime Kapital va începe realizarea grinzilor de fundare, urmând ca apoi să se instaleze două macarale turn pentru corpurile A și B din complex.

Situat în partea de Sud a orașului, ansamblul rezidențial este conectat la toate punctele de interes din Ploiești. Astfel, Pleiades Residence și Prahova Value Centre sunt conectate la oraș printr-o rețea de străzi și rampe care a fost deja dezvoltată de Prime Kapital, după o investiție de 2,8 milioane de euro.

Noul hub urban se bazează pe un concept inovator, care include servicii și facilități secundare pe lângă cele două componente principale, retail și rezidențial, pentru a crea o comunitate urbană modernă și plină de viață, care va deveni un reper municipal în viitor.

Tipuri de apartamente disponibile pentru cumpărare 

Complexul rezidențial va oferi 17 tipuri diferite de unități, de la studiouri duble până la apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplexuri și penthouse-uri. Data de finalizare a primei faze este estimată pentru finele anului 2023. În acest moment, dacă ești interesat să cumperi o proprietate la standarde înalte de calitate, încă mai sunt disponibile o serie de unități scoase la vânzare în prima fază de construire, în clădirile A și B! 

Poți alege dintre: 

  1. 1.Apartamente cu grădină privată, la parter
    1. 2.Apartamente cu balcoane generoase, la etajele superioare, printre care câteva tipuri de unități deosebite: 
  • - află ce avantaje îți oferă! 
  • Duplexuri cu 4 camere și scară interioară, pe două niveluri, unice în Ploiești prin amplasarea la ultimul etaj. 
  • Penthouse-uricare oferă priveliști impresionante asupra orașului.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.pleiadesresidence.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.