O fabrică nouă în Prahova, în urma unei investiții de patru milioane de euro. Theta va produce mobilier la Paulesti

Publicat in Business 02 Iunie 2022 10184 ori
Google+ WhatsApp
O fabrică nouă în Prahova, în urma unei investiții de patru milioane de euro. Theta va produce mobilier la Paulesti
O fabrică nouă în Prahova, în urma unei investiții de patru milioane de euro. Theta va produce mobilier la Paulesti

THETA Furniture & More, marcă INTERMEDIO GENERAL GRUP SA, unul dintre integratorii autohtoni semnificativi care oferă soluții de amenajare interioară, cu propria fabrică de producție mobilier custom-made, anunță că deschide o nouă unitate de producție în Prahova, la Păulești.

Construirea fabricii noi a demarat în mai 2021 și s-a finalizat la începutul anului 2022, pe un teren de aproximativ 5.000 mp. Proiectul și dezvoltarea acesteia reprezintă o investiție de aproximativ 4 milioane euro. „Odată cu construcția fabricii, ne așteptăm la o dublare a capacității noastre de producție și o îmbunătățire semnificativă a eficienței fabricii, asigurând un control superior și optimizarea procesului nostru de producție de mobilier personalizat", declarau reprezentanții companiei într-un comunicat transmis în august 2021. Obiectivul înlocuiește unitatea inițială de producție, inaugurată în 2008 și care a funcționat până la începutul anului trecut la Blejoi.

De altfel, din 2008 și până în prezent, echipa THETA Furniture & More s-a mărit constant, în prezent depășind 100 angajați, 20% din ei desfășurându-și activitatea la showroom-ul din București, clădirea Willbrook Platinum Center iar restul la fabrica proprie de producție mobilier din Păulești, Prahova.

"Specialiștii companiei lucrează cu materiale moderne, accesorii inovatoare și utilizează tehnologii de ultimă generație pentru a crea mobilier personalizat (tavane inteligente, pardoseli practice, corpuri de iluminat și multe altele). Parteneriatele cu arhitecți importanți din domeniu și cele cu producători de materiale de renume mondial și pentru produse de mobilier standard, sunt toate foarte importante pentru a livra proiecte conform nevoilor clienților", au transmis reprezentanții THETA Furniture & More.

Sursa telegrama.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.