Planuri Investitionale ale companiei SOCERAM

Publicat in Business 19 Aprilie 2021 741 ori
Google+ WhatsApp
Planuri Investitionale ale companiei SOCERAM
Planuri Investitionale ale companiei SOCERAM

Soceram a finalizat construirea fabricii de producere BCA, din localitatea Cordun, jud. Neamt, cu o capacitate de 450.000 mc/an.

Obiectivul investitional se afla in probe tehnologice, urmand ca produsul nou realizat sa se gaseasca pe pietele din Romania, Republica Moldova cat si Ucraina. Strategia investitionala continua cu dezvoltarea unor noi si moderne capacitati intr-o alta zona a tarii. In acest sens a fost obtinuta Autorizatia de Construire, au fost contractate echipamentele si elaborate documentatiile de proiectare in vederea demararii lucrarilor de realizare a unei noi fabrici de producere BCA, cu capacitate marita de 550.000 mc/an si tehnologie SMART, in judetul Gorj.

Soceram mai detine inca o capacitate de producere blocuri ceramice cat si o fabrica de producere mortare si va ajunge la 3 capacitati de producere BCA, cu acoperire nationala cu posibilitate de export. Noile facilitati vor oferi romanilor cel mai modern si eficient BCA, realizat cu tehnologii si concepte ce vor asigura durabilitatea constructiilor.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.