800 de noi locuri de munca, in Prahova: Compania Haier a demarat recrutarile pentru fabrica de frigidere, din Aricestii Rahtivani

Publicat in Business 02 Aprilie 2021 14083 ori
Google+ WhatsApp
800 de noi locuri de munca, in Prahova: Compania Haier a demarat recrutarile pentru fabrica de frigidere, din Aricestii Rahtivani
800 de noi locuri de munca, in Prahova: Compania Haier a demarat recrutarile pentru fabrica de frigidere, din Aricestii Rahtivani

Compania Haier a demarat recrutarile pentru fabrica din Prahova și va angaja 800 de persoane până la finele acestui an.

Momentan, au fost angajați 100 de oameni, iar ținta este de 400 de salariați până în luna mai și 600 până la jumătatea anului.

Conform informațiilor aflate de zdp.ro, recrutarea se face direct de către compania chineză, care a pus la dispoziția celor interesați un link (dă click) și un e-mail: recrutare@haier-europe.com.

Sunt căutate persoane nu doar din Prahova, ci și din județele Dâmbovița și Ilfov.

În prima fază, s-au lansat oferte pentru posturile de operatori mașini automate, reglor linii de ansamblare, stivuitorist, electromecanic, Team Leader Productie.

În final, vor fi angajați 500 de operatori, 170 de tehnicieni (producție, planificare, calitate, logistică, întreținere) și aproximativ 70 de ingineri, specialiști și manageri.

Fabrica de frigidere din parcul industrial Ploiesti West Park, aflat pe raza comunei Ariceștii Rahtivani, reprezintă o investiție de peste 70 milioane de euro.

Lucrările au demarat în 2020 și sunt la un pas de finalizare.

Producția propriu-zisă de frigidere va demara în a doua parte a acestui an.

Compania chineză și-a propus să atingă capacitatea maximă de producție, estimată la 650.000 de frigidere/ an, abia în primăvara anului viitor.

„Vom începe să producem din acest an, dar pentru 2021 ne-am propus 200.000 – 300.000 de frigidere, dat fiind că fabrica va fi funcţională doar în semestrul doi. Din 2022 vom ajunge la capacitate maximă, adică 600.000 – 700.000 de unităţi pe an. Tot începând de anul viitor vom avea toate produsele pe care ni le dorim în producţie", a declarat Alessia Ianni, cooling transformation project manager la Haier Europe.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.