S-a deschis primul hipermarket fără casieri. Clientii isi scaneaza singuri produsele si primesc ulei proaspat in schimbul celui folosit

Publicat in Business 18 Martie 2021 1867 ori
Google+ WhatsApp
S-a deschis primul hipermarket fără casieri. Clientii isi scaneaza singuri produsele si primesc ulei proaspat in schimbul celui folosit
S-a deschis primul hipermarket fără casieri. Clientii isi scaneaza singuri produsele si primesc ulei proaspat in schimbul celui folosit

Carrefour deschide primul hipermarket 100% Self Check-out și primul din Sfântu Gheorghe, ajungând la un număr de 41 de unități de dimensiuni mari la nivel național și peste 360 de unități pe toate formatele. Noua unitate se află în incinta noului centru comercial Sepsi Value Center, are o suprafață de vânzare peste 4.100 de mp, 500 de locuri de parcare și comercializează 30.000 de produse. În acest magazin, primul de acest tip, clienții pot plăti exclusiv la cele 16 case inteligente tip Self Check-out, atât cu cardul cât și cash.

„Clienții au posibilitatea de a-și plăti singuri produsele pentru a eficientiza sesiunea de cumpărături, diminuând considerabil timpii de așteptare. Acest sistem exclusiv self checkout este simplu și intuitiv pentru oricine, permițând atât plata cash, cât și cu cardul, iar clienții au parte în orice moment de asistență, deoarece angajații Carrefour sunt acolo pentru ei când au nevoie de ajutor", anunță compania, printr-un comunicat.

În plus, prin opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour, clienții pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături.

„Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket Carrefour din Sfântu Gheorghe și din județul Covasna, iar astfel să ne apropiem mai mult de comunitatea locală. Primul hipermarket Carrefour din Sfântu Gheorghe marchează o premieră națională, fiind primul hipermarket cu un sistem de case self check-out complet autonom ce oferă consumatorilor posibilitatea de a-și plăti singuri produsele și de a eficientiza sesiunea de cumpărături. De asemenea, magazinul nostru aduce sub același acoperiș producători locali cunoscuți și apreciați, păstrători ai tradițiilor alături de care propunem locuitorilor orașului produse de calitate mult îndrăgite. Și nu în ultimul rând ,prezentăm pentru prima dată în Carrefour un concept nou de "shop in shop" care cuprinde produse de necesitate în gospodărie, la prețuri extrem de atractive", a declarat Marius Munteanu, directorul hipermarket-ului Carrefour Sfântu Gheorghe.

Magazinul este certificat SAFE Asset Group Covid-19 compliant și aduce în comunitatea din Sfântu Gheorghe programul de loialitate Act For Good, disponibil în aplicația Carrefour. Totodată, în cadrul magazinul a fost introdus un nou concept, de "shop in shop" (magazin în magazin) denumit Carrefour Carusel.

Unitatea din Sfântu Gheorghe este deservit și de BRINGO, existând posibilitatea cumpărăturilor online, dar și opțiunea ca produsele să fie gata pregătite în hipermarket, prin opțiunea Click & Collect.

Totodată, clienții noului magazin pot recicla uleiului uzat, oferind un 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.