Tot mai multe companii renunţă la primele de Crăciun, din cauza COVID-19

Publicat in Business 01 Decembrie 2020 1079 ori
Google+ WhatsApp
Tot mai multe companii renunţă la primele de Crăciun, din cauza COVID-19
Tot mai multe companii renunţă la primele de Crăciun, din cauza COVID-19

Tot mai multe companii renunţă la bonusurile de Crăciun, din cauza crizei economice generate de pandemia de coronavirus. Anul trecut, 7 din 10 companii ofereau angajaţilor bonusuri de Crăciun. Media unui astfel de bonus într-o corporaţie era de 500 de lei, relatează Mediafax.

Acum, testarea pentru COVID-19 se numără printre beneficii. În 2020, beneficiile s-au schimbat cu totul şi tot mai puţine companii vor oferi bonusuri de Crăciun, spune Sorin Faur, expert în resurse umane.

„În continuare angajaţii buni vor fi recompensaţi într-un mod sau în altul. Cu certitudine, schemele de bonusare au trebuit regândite, nu vom mai vedea bonusuri la nivelul celor de anul trecut", a declarat Sorin Faur.

Brigitta Evelin este asistent manager într-o multinaţională. Anul asta a fost norocoasă. Salariul i-a rămas acelaşi şi nici nu se zvoneşte că nu va mai primi bonusul de Crăciun.

„De Crăciun, de obicei, în fiecare an, primim un fel de bonus care constă în vouchere, între 150 şi 200 de lei aproximativ. Anul acesta, cel mai probabil nu se va modifica nimic. Cred că va fi la fel că anul trecut, vom primi bonusurile de sărbători", a declarat Brigitta Evelin Ambrus.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.