Programarile pentru examenul auto, in Prahova, se vor face numai online!

Publicat in Auto & Moto 12 Septembrie 2018 539 ori
Google+ WhatsApp
Programarile pentru examenul auto, in Prahova, se vor face numai online!
Programarile pentru examenul auto, in Prahova, se vor face numai online!

Instituția Prefectului județul Prahova a decis ca, începând cu data de 17 septembrie 2018, programările pentru înregistrarea dosarelor de examinare și susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului de conducere să se realizeze exclusiv online.

"Sistemul de programare online va fi parțial operațional începând de astăzi, 12 septembrie 2018, cetățenii putând astfel rezerva data și ora pe care le doresc pentru prezentarea la sala de examen din Ploiești, Șoseaua Vestului nr.19. Pentru persoanele care nu au posibilitatea accesării site-ului, adresăm rugămintea către școlile de conducători auto cu care aceste persoane au urmat cursurile de pregătire teoretice și practice, să le sprijine în vederea programării online", a anunţat Prefectura, într-un comunicat de presă trimis miercuri.

"La ghișeu nu vor fi preluate programările care conțin date false sau neconforme cu realitatea", au mai amintit reprezentanţii instituţiei.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office