Atentie, soferi! Se scumpesc iar carburanţii

Publicat in Auto & Moto 18 Mai 2018 413 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Se scumpesc iar carburanţii
Atentie, soferi! Se scumpesc iar carburanţii

Preţul carburanţilor va creşte din nou, de data asta din cauza creşterii preţului petrolului Brent, reper important în costul final al carburanţilor. 

 

Preţul petrolului Brent a ajuns joi la prânz la peste 78 de dolari, specialiştii spunând că se aşteaptă să ajungă la 81 dolari la finalul zilei.

Acest nivel al preţului petrolului Brent este cel mai mare din 2014, până în prezent, lucru care se va vedea în creşterea preţurilor la pompă.

Preţul petrolului creşte constant de mai bine de o săptămână, după ce SUA a anunţat că va impune sancţiuni statelor europene care fac afaceri cu Iranul (SUA s-a retras din acordul nuclear cu Iranul).

Preţul carburanţior a crescut cu mai bine de 1 leu în ultimele luni. Astfel, preţul unui litru de benzină a crescut de la 4,5 – 4,6 lei în toamnă, la aproape 5,7 lei joi, 17 mai. Şi preţul motorinei a crescut, de la 4,6 lei/litru în luna septembruie a anului trecut, la 5,82 lei/litru la 17 mai 2018.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office