Soferii vor fi notificați prin e-mail, la expirarea rovinietei

Publicat in Auto & Moto 14 Mai 2018 381 ori
Google+ WhatsApp
Soferii vor fi notificați prin e-mail, la expirarea rovinietei
Soferii vor fi notificați prin e-mail, la expirarea rovinietei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere introduce o nouă facilitate pentru conducătorii auto, care vor putea primi, de acum, prin e-mail, o notificare înaintea expirării rovinietei, dacă aceasta a fost achiziționată prin portalul erovinieta.ro.

"Urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta și peajul, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei Notificări prin e-mail cu 2 zile înainte de expirarea valabilității rovinietei achiziționată prin intermediul acestui portal. Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală de 30 zile", au precizat reprezentanții CNAIR.

Autoritățile precizează că utilizatorii care au deja cont trebuie să activeze opțiunea din secțiunea Profil, prin bifarea căsuței corespunzătoare.

Cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de Notificare, trebuie să bifeze căsuța corespunzătoare din secțiunea de creare a contului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office