Trei obiceiuri zilnice care îți strică mașina

Publicat in Auto & Moto 29 Martie 2018 909 ori
Google+ WhatsApp
Trei obiceiuri zilnice care îți strică mașina
Trei obiceiuri zilnice care îți strică mașina

Cine își dorește să aibă o mașină îmbătrânită înainte de termen? Nimeni. Puțini dintre șoferi știu că anumite obiceiuri zilnice care ar putea fi evitate, pot distruge mașina. Iată trei dintre acestea:

 

 

 

Muzica dată la maximum
Foarte puțini dintre conducătorii auto mai tineri știu că atunci când dau volumul muzicii la maximum, șuruburile mașinii se slăbesc, ceea ce o vor face mai slabă și mai zgomotoasă în timp, scrie Buzzle.
Evitarea tragerii frânei de mână
Specialiștii afirmă că atunci când frâna de mână nu e trasă, se exercită o presiune suplimentară pe transmise. Tocmai de aceea, este indicat ca atunci când e parcat, automobilul să aibă frâna de mână trasă, indiferent dacă e în pantă/rampă sau nu.

Neapăsarea completă a ambreiajului
Din grabă, mulți șoferi nu apasă până la fund pedala ambreiajului când schimbă vitezele. Cutia de viteze va avea de suferit dacă aceștia nu apasă ambreiajul complet. Când nu este călcat complet, nu se eliberează suficient lichid de ambreiaj provocând daune automobilului.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.