Sunt vizați toți cei care posedă aceste mașini: Ar putea fi interzise în România

Publicat in Auto & Moto 12 Martie 2018 1346 ori
Google+ WhatsApp
Sunt vizați toți cei care posedă aceste mașini: Ar putea fi interzise în România
Sunt vizați toți cei care posedă aceste mașini: Ar putea fi interzise în România

După ce Polonia a impus anumite reguli și restricții privind aceste automobile și s-a trezit cu o procedură de infringement, o adevărată bombă care va nemulțumi mii de șoferi, a explodat și în țara noastră, după ce șeful Registrului Auto Român a făcut un anunț foarte important.

Acesta a vorbit despre impunerea unor restricții pentru aceste mașini. Sunt vizați aproximativ 20 de mii de conducători auto. Acesta este numărul celor care posedă acest tip de mașină.

Este vorba despre interzicerea mașinilor cu volan pe dreapta, în România. Această discuție a apărut pe fondul ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Dacă în prezent, calitatea de membru al Uniunii Europene al Marii Britanii împiedică Registrul Auto Român să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta pe strazile din Romania, totul s-ar putea schimba după Brexit.

Astfel, conducerea Registrului Auto Român se gândește și la această posibilitate. La bază stă numărul mare de accidente în care sunt implicate aceste autovehicule.

„În prezent, Marea Britanie este membră UE, nu avem voie să impunem restricţii, guvernul polonez a impus anumite reguli şi s-a trezit cu o procedură de infrigiment. În România sunt aproximativ 20.000 de maşini cu volan pe dreapta. După ce Marea Britanie va ieşi din UE, se poate discuta de impunerea unor restricţii”, spunea șeful Registriului Auto Român.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.