Lovitură puternică! La „Rabla” nu va mai fi acceptată orice mașină!

Publicat in Auto & Moto 01 Martie 2018 1084 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură puternică! La „Rabla” nu va mai fi acceptată orice mașină!
Lovitură puternică! La „Rabla” nu va mai fi acceptată orice mașină!

Lovitură puternică! La „Rabla” nu va mai fi acceptată orice mașină! Românii care vor să se folosească de programul „Rabla” pentru a-și schimba vechea mașină vor fi nevoiți să aibă obligatoriu acest document, dacă proiectul de lege va fi adoptat.

Conform unui proiect de act normativ aflat în dezbatere, mașinile care nu au inspecția tehnică periodică (ITP) valabilă la momentul depunerii cererii de înscriere în programul Rabla ori la momentul depunerii dosarului de acceptare (în cazul firmelor) nu vor mai fi acceptate la casare.

Pe lângă asta, firmele care primesc ajutorul de minimis prin programul „Rabla” vor fi monitorizate și obligate să înmatriculeze mașinile noi pe numele beneficiarului, altfel riscând să piardă ajutorul acordat, informează avocatnet.ro.

Și în 2018, românii pot cere peste 9.000 de lei de la stat, prin programul „Rabla”, dacă duc la casare o mașină veche și cumpără una nouă, prin deja cunoscutul program de finanțare Rabla.

Regulile programului se vor schimbate în perioada următoare, potrivit Proiectului de Ordin al Ministerului Mediului privind modificarea și completarea Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017 – 2019, document de curând pus în dezbatere, precizează sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.