Preţul carburanţilor va exploda! Cât costă de mâine un litru de benzină şi de motorină!

Publicat in Auto & Moto 04 Ianuarie 2018 1397 ori
Google+ WhatsApp
Preţul carburanţilor va exploda! Cât costă de mâine un litru de benzină şi de motorină!
Preţul carburanţilor va exploda! Cât costă de mâine un litru de benzină şi de motorină!

Preţul petrolului a început tranzacţiile în noul an în creştere, după ce în 2017 a înregistrat o evoluţie pozitivă pentru al doilea an consecutiv, avansul fiind susţinut de stagnarea activităţilor de exploatare din Statele Unite şi de protestele anti-guvernamentale din Iran.

În Iran, protestele anti-guvernamentale declanşate joi în oraşul Mashhad, din nord-estul ţării, care iniţial au avut motivaţie economică, s-au extins pentru a include nemulţumiri împotriva liderilor religioşi şi a forţelor de securitate. Protestatarii s-au ciocnit cu forţele de ordine, iar numărul victimelor a crescut. Iranul este al treilea mare producător de petrol membru al OPEC.

Cotaţia petrolului american West Texas Intermediate, cu livrare în februarie, a urcat cu 24 de cenţi, la 60,66 dolari pe baril. Volumul tranzacţiilor a fost cu circa 13% mai ridicat faţă de media ultimelor 100 de zile.

Preţul a urcat vineri cu 58 de cenţi, la 60,42 dolari pe baril, încheind anul în creştere cu peste 12%, potrivit news.ro.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office