Guvernul a DECIS: până când se poate recupera taxa de primă înmatriculare

Publicat in Auto & Moto 03 Ianuarie 2018 818 ori
Google+ WhatsApp
Guvernul a DECIS: până când se poate recupera taxa de primă înmatriculare
Guvernul a DECIS: până când se poate recupera taxa de primă înmatriculare

 

Începe din nou alergătura pentru recuperarea taxei de primă înmatriculare auto. A fost publicată procedura prin care se pot obține banii înapoi de către proprietari. Sunt vizate înmatriculările din perioada 2003 - 2016.

Guvernul intenționează să introducă o taxă noua, după ce, timp de un an, în România a putut fi înregistrată orice rablă.


Proprietarii de autoturisme pot cere și dobânda pentru perioada dintre data perceperii taxei și cea a restituirii.

Potrivit legii, va fi de 0,02% pe zi de întârziere și se acordă doar dacă este cerut în scris acest lucru.Dacă solicitantul are datorii la buget, acestea se compensează cu suma de restituit și se achită diferența.

Cererea trebuie să fie însoțită de dovada de achitare a taxei, cartea de identitate și certificatul de înmatriculare a vehiculului.Toate aceste acte trebuie depuse până cel târziu pe 31 august 2018. Restituirea taxei se face într-un cont bancar.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office