GALERIE FOTO. Cum arată noul model Toyota Century, mașina împăraților și a mafioților Yakuza

Publicat in Auto & Moto 30 Octombrie 2017 352 ori
Google+ WhatsApp
GALERIE FOTO. Cum arată noul model Toyota Century, mașina împăraților și a mafioților Yakuza
GALERIE FOTO. Cum arată noul model Toyota Century, mașina împăraților și a mafioților Yakuza

Compania Toyota a prezentat recent ultimul model din seria Century, cea mai exclusivistă mașină din Japonia.

„Tokyo trece prin tendințe și mișcări de modă mai mult decât oricare oraș din lume, dar există anumite lucruri pe care japonezii le respectă ca pe o tradiție. Century este unul dintre ele. Design-ul general a rămas în mare parte neschimbat și imun la cele mai recente tendințe de stil”, a explicat Ben Hsu, redactorul-șef al site-ului de cultură și istorie auto Japanese Nostalgic Car.

Schimbările aduse caroseriei și design-ului interior sunt subtile și, practic, doar cei care au urmărit îndeaproape istoria și evoluția acestui brand al culturii auto japoneze le pot sesiza la o primă vedere, scrie sursa citată.

 „Aceasta este mașina Casei Imperiale. Deci, acest lucru este cel mai important pentru designeri atunci când au în vedere orice mică schimbare”, a afirmat Masato Tanabe, inginerul-șef adjunct al reproiectării Century.

Însă unele concesii vizibile au fost făcute privind aspectul tehnologic, precum ecranul LCD integrat într-o carcasă elegantă între cele două scaune din față și programul de masaj al banchetelor.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office