Lovitură pentru românii cu mașini înmatriculate în Bulgaria: Ce au hotărât autoritățile

Publicat in Auto & Moto 26 Octombrie 2017 794 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură pentru românii cu mașini înmatriculate în Bulgaria: Ce au hotărât autoritățile
Lovitură pentru românii cu mașini înmatriculate în Bulgaria: Ce au hotărât autoritățile

Posesorii de mașini înmatriculate în această țară vor fi serios afectați. O decizie luată de parlamentari va da peste cap românii care și-au înmatriculat autoturismele în țara vecină. Decizia a fost luată pe fondul unei pierderi uriașe la bugetul de stat.

Potrivit antena3, pentru a pune capăt abuzurilor, autoritățile bulgare au decis radierea automată a mașinilor care nu au asigurare RCA. Parlamentarii din Sofia vor să stopeze explozia de mașini înmatriculate în Bulgaria, pe numele cetățenilor bulgari, dar conduse de cetățenii români.

Se pare că din 11 milioane de euro recompense achitate anul trecut Fondul de garanție, RCA a plătit șase milioane pentru accidente în străinătate cauzate de automobile îmnatriculate în Bulgaria.

Proprietarii, însă, de regulă, evită să se deplaseze anual la vecinii bulgari pentru a-și reînnoi asigurarea auto, iar atunci când sunt implicaţi în accidente rutiere, pagubele sunt plătite de Fondul de garanție constituit de companiile bulgare de asigurări.

Acesta lucru a creat statului bulgar o importantă gaură în bugetul de stat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office